VIKINGS vs. KINGS 2 : 9

30.09.2011 12:10

Tak máme po dalšmí utkání BHHL a jelikož Krůža ještě nění po návratu ze sluného Bulharska v optimální novinářské formě zůstal krátký popis utkání opět na mé maličkosti.

 

Soupeřem byl tradiční rival a to staronově vzniklý tým HC VIKINGS, který se vrátil k původnímu názvu se kterým vstupoval do BHHL.Po dvou sezonách pod názvem HC TECHNIKA BRNO "C" se tedy náš tým opět potkal s mužstvem HC VIKINGS.

Nutno podotknou,že právě tyto zápasy bývají velice vyhrocené,ale nevím čím je tak dáno. Jedním z faktorů může být přechod několika hráčů právě z týmu HC VIKINGS do naší královské družiny.Je pravda,že tomu tak bylo již před třemi lety,ale některé jizvy se zrejmě nehojí tak ryhchle jak by se zdálo a v každém doposud sehraném utkání mezi těmito dvěma soupeři to vždy vřelo.

 

Sestava :

Žánek ( nově Jára Šindel nebo kouzelník s hokejkou )

David - Malborák

Šoules - Minďa

 

Perňa  - Gaza - Formec ( Pavel Bure v největší formě )

Krůža - Radim - Tomáš

Milan - Martin

 

Nové alternativní dresy zrějmě vhání do žil magickou sílu a v kombinaci s hrou na tři formace ( sice ne úplně kompletní ) byl náš tým opět k neudržení.Od prvních minut se hrálo převážne před brankou soupeře a po několika velice dobře sehraných kombinacích ve který vinikal v útoku nepolapitelný Formec,který oproti loňské sozoně asi začal ujíždět na ženšenu. Jinak si nedovedu vysvětlit jeho omládnutí a zejnéma opětovné zapálení dynamitu v nohách. Velice zdatně mu a za to je chválím - Kádě doufám, že to budeš číst - sekundovali Radim a Tomáš ( až na ty zbatečné fauly ).Kádě makal i dozadu a je vidět, že zřejmě se zhlédl ve svém starším bratrovi,který poctivou obranou hrou  vyniká v prvoligovém Chomutově.

Teď po pořádku :

 

David opět předvedlpoctivou hru zezadu a stává se stálicí naší obrany. V kombinaci s poctivým obranářem Milan máme, zdáse stabilizovanou dvojičku,která společně sehraje a v to doufám celý zbyek sezony.

Šoules,který se po dlouhé době vrátil ke kořenům byl mozkem útočných výpadů a kvalitní hrou byl jedním ze základních kamenů výtěztví.

Minďa odehrál poctivě celý zápas a když lehce zrychlí přihrávku bude zase o krok blíže vyřazení dresu s číslem 20 a jeho vyvěšení pod strop nových hal ( samozřejmě po skončení kariery :-) )

Formec opět potvrdil,že je zpět a v kombinaci s disciplinovaně hrajícím Osmanem to bude zřejmě smrtící útočný tandem letoční ofenzivy Kings.

Gaza - jako vždy do počtu

Na Kružovi bylo vydět, že má brusle plné bulharského písku a helma mu neseděla tak jako apartní klobouček pod slunečníkem stíněným barem v zemi Christo Stoičkova. Přičichnutí k ledu a chladu mu ovšem vehnalo novou motivaci o překonání zřejmě nepřekonatelné kličky z loňska.

Tomáš - začímá makat což to je dobře ( i dozadu ) + dává důležité góly tak do příštího zápasu bez faulů a bude to na jedničku.

Radim sklidil chválu již v horní části textu tak jen tak dál ( zřejmě to v Charlies dobře valí :-) ).

Milan a Martin opět předvedli, že budou posilou pro naše mužstvo a oba sehráli velice povedené utkání korunované trefami obou hráčů.

 

Na závěr jsem si nechal Járu Šindela - Jára ode mě dostane tenisák a starou artistku a bude po odpoledni za barákem o zeď pilovat rozehrávku :-)

Ne teď vážně.

Snad se nám Žaneček vrací do formy a bude postrachem útočníků tak jako v předloňském play - off.

Teď se nám přeštěhoval tak je možné,že ho od nošení težkých věcí ( my co nosíme těžký věci pokaždé když jdeme na záchod jsme na to zvyklí ) trošku bolely ruce,ale věřím, že již příští zápas bude útočit na první nulu v této sezoně.

 

L.