Nová sezona zahájena a tím i nové výzvy pro hráče HC KINGS

06.09.2011 17:15

Tak je to po dlouhé letní pauze zase tady a i ti největší nedočkavci se konečně dočkali začátku sezony.Náš tým jako již obvykle nezvýšil prodej permanetních vstupenek a tak děkujeme panu a paní Nohelovým za stálou přízeň a nákůp dvou ks permanentních vstupenek díky, kterým opět uvidí svoje oblíbené mužstvo a zejména také svého zase o rok staršího syna:-),který je jasnou jedničkou našeho mužstva.Doufejme, že poslední vytažená ryba během prázdnin nebude to poslední co chytil:-)

Tým prošel drobnou úpravou a nová svěží krev v podobě tří nových posil doufám pomůže k lépším výkonům než jsme videli v poslední sezoně.

Tím to vítám v našem mužstvu nové přírůstky a přeji jim hodně radosti z hokeje a hlavně dobré a kvalitní výkony na ledě.Jelikož jsou to mladí a nadějní borci tak se hodí také připojit přání ke kvalitních výkonům na lůžku.Již první utkání ukázalo,že zejména pro naši starší genereci se jeví výměna večeru strávenem na ledě jako výhodnější než plnění manželských povinnosti.

Tedy Karle,Milane a také Martine vítejte !

První letošní zápas jsme sehráli proti velice silnému soupeři a to Sputniku,který každý rok patří do absolutní špičky BHHL.

Po velice vyrovnoném utkání kdy ještě v polovině utkání byl stav 3 :1 pro nás jsme na konec odešli poraženi a to výsledkem 3 :5. Třetí třetina ukázala, že více jak polovina týmu viděla led zatím tak maximálně v Mojitu a na začátku sezony ještě není potřebná fyzická zdatnost - je také otázkou zda jsme schopni zvláště teď na začátku sezony hrát na dva útoky ?

Velikým příslibem bylo zejména nasazení a nově se vytvářející parta a také velice pozitivní atmosféra v můžstvu,která se nedala ani v nejmenším srovnat s náladou během loňské sezony.

Další utkání sehrajeme již tento čtvrtek od 21.00 hod. proti loňskému finalistovi týmu CSKA,který má ve svém kádru mistra světa v dlouhodobém požívání alkoholických nápojů Tomáše Křesálka " Křesiho "

 

Zde plánováná sestava :

 

Žanek

Karas - Šoules

Jašin - Fazula

Perňa - Tomáš - Formec

Milan - Gaza - Miňda

 

 

Takže klúúúcííí jak by napsal a po návratu jistě bude pravidelně psát Krůža - smrti smrt !!!!!!!!

 

Gaza