MBL vs. KINGS 3 : 8

21.09.2011 15:02

Konečně se ukázalo, že jsme ještě i přes pokročilý věk některých hráčů hokej hrát nezapoměli.

Je jasné se, že dříve avizovaná touha hrát na tři útočné formace přinesla kýžený úspěch.Již od prvních minut utkání bylo zřejmé, že jdeme za vítězstvím.Tři lajny umožnily rozložit síly na celé utkání a to byl klíčový faktor úspěchu právě v tomto zápase. Navíc bylo vidět, že každý kdo šel na led se na svou " minutu" na ledě těšil a odevzal tam maximum sil " přičemž měl dostatek času k opětovnému nábrání "POWERU".

Výhra se urodila  v této sestavě:

Vláďa ( zapůjčen z Ronda )

Karas Minďa

Fazula Milan

Perňa Gaza Formec

Šoules Káďe Tomáš

Šeba Martin Milan

 

Po celé utkání měla tato sestava více ze hry a pouze v posledních minutách jsme dovolili soupeři kometickou úpravu výsledku.

Autory gólů byli : 3 x Formec,Perňa,Radim,Tomáš,Šeba a Martin

Pochvalu zaslouží zejména Karas - nová stálice naší obrany a nečekaně výborně a spolehlivě hrající Fazula,který na začátku sezony velice příjemě překvapuje.Návrat Malboráka do sestavy potvrdil jeho platnost na ledě a to zejména jako poctivého defenzivního beka.

V útoku zaslouží pochvalu Formec, který opět nasál raketové palivo a doslova létá po ledě a co je podstatnější začal dávat kupy gólů.

Příjemným překvapením bylo vystoupení Káďeho formace, kde všichni nad očekávání bojovali a dokonce dali i nějaký ten gól ( hlavně nevystály na útočné modré díru do ledu :-). Takže kluci jen tak dál.

Podstatnou změnou je přinos nově vytvořené cheking line, která kromě bránění a poctivé práce přidala také dva důležité góly do soupeřovi sítě. Je vidět, že nový mladý a svěží vítr není na škodu a kluci odvedli obrovský kus práce.Jejich výkony a to se dá očekávat půjdou ještě nahoru což bude další důležitý střípek letošního úspěchu.

 

Z hlasů na strídačce a výborné atmosféry v kabině,na ledě je zpět a v to budeme doufat ten starý dobrý královský spolek, který bude bojovat o přední příčky BHHL.

Další utkání nás čeká příští čtvrtek se staronovým soupeřem HC VIKINGS.

Zasvěcení ví, že každé utkání s tímto soupeřem je docela vyhrocené a nikdo nikomu nechce darovat ani metr ledu.

Doufám, že právě následující utkání potvrdí stoupající formu našeho mužstva a bude sehráno v přátelském duchu jako poslední utkání s MBL.

 

 

L.