BULLS vs. KINGS 2 : 0

06.10.2011 09:45

Tak po týdnu jsme zase vyjeli na led nových hal a povrvé v této sezoně nám hra na tři útoky nepřinesla tří bodový zisk.

 

Již před rozbruslením bylo jasné, že to bude těžké utkání a to zejména vzhledem k absenci vedoucího našeho kotle " staršího Žanka" s chotí.

Mužstvo nebylo poznamenáno pouze touto ztrátou,ale pracovní povinosti neumožnili start kompletní druhé formaci ( Šoules,Kádě a Tomáš ),která v posledních utkáních nabírala stoupající formu.

 

Zde sestava :

 

Žanek

 

Karas - Mira Zezula

Milan - David

 

Perňa - Gaza - Formec

Šeba - Martin - Milan

Minďa - Krůža - Rendy

 

 

Vlastní průběh utkání byl po celou dobu vyrovnaný což dokumentuje stav 0 : 0 po dvou odehraných třetinách.V té závěrečné mělo více štěstí mužstvo Bulls, které vstřelilo dva slepené a šťastné góly.V závěru utkání nám nepomohla ani hra bez brankáře a tak tento stav svítil  na světelné tabuli i po závěrečné siréně.

Jediné co je možné našemu mužstvu vytknout bylo menší nasezení než v předchozích dvou duelech a nízká produktivita klíčových hráčů.

Další věcí k zamyšlení je celkové posuzování nedovolených zákroků,které v tomto utkání vedly ke zbytečnému vyhrocení a nervózní atmosféře.Rozhodčí by měli tyto zákroky trestat a to na obou stranách čím by obě mužstva věděla jak hrát a nedocházelo by k diskutabilním situacím.